Contact opnemen

Autorijles bij Rijbewijs Direct

Autorijlessen

Snel & voordelig
je rijbewijs halen?

Autorijles bij Rijles Den Haag

Welkom bij Rijles Den Haag! De beste keuze als het gaat om professionele en betaalbare autorijlessen. Al onze rijinstructeurs zijn gecertificeerde professionals die je op jouw gemak kunnen stellen en jou kunnen helpen om de beste rij skills te ontwikkelen op een manier die bij jouw persoonlijke situatie past. Je kan bij ons terecht voor verschillende rijlespakketten die speciaal zijn ontworpen om aan jouw persoonlijke behoefte te voldoen.

Ben je er klaar voor?

Bij Rijlesdenhaag.nl ben je bij het juiste adres om je autorijbewijs te halen. Wij bieden een leerzame en vooral een prettige rijplezier voor onze leerlingen.
Vanaf 16,5 jaar en ouder kan je bij Rijlesdenhaag.nl al beginnen voor het behalen van jouw rijbewijs.

 • Geen verassingen, je weet vooraf wat de kosten zijn

 • Pakket op maat na een vrijblijvende proefles

 • Geen toeslag voor de avond of in het weekend

 • Start direct: wij hebben geen wachttijden

Geen wachttijden, maar DIRECT STARTEN!

Plan een proefles en ontmoet je instructeur

06 253 488 86
icon

Waarom ons?

Rijlesdenhaag.nl is een onderdeel van Rijschool Rijbewijs Direct. Rijschool Rijbewijs Direct bestaat al sinds 2012 en samen met zijn team van instructeurs begeleid Rijbewijs Direct je veilig de weg op met autorijlessen
VEILIG HET VERKEER IN

Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid in de nieuwste veiligheidstechnieken en verkeersregels.

ERVAREN INSTRUCTEURS

Al onze instructeurs zijn mentaal en fysiek fit en hebben een decennium of meer instructie ervaring.

GEEN WACHTTIJDEN

Plan meteen een gratis proefles en ontmoet je instructeur. Wij zijn klaar jou te leren veilig de weg op te gaan.

BETAALBARE PRIJS

We weten dat dit proces duur kan zijn. Daarom volgen we constant de prijzen van onze concurrenten.

FLEXIBELE LESTIJDEN

Elke dag van de week beschikbaar. Je kunt meerdere lessen inplannen in een week zonder extra toeslag.

PAKKET OP MAAT

Lesafspraken en betalingen in een online agenda. Lespakketten kunnen in termijnen betaald worden.

Onze garantiepakketen

Bekijk hieronder de 4 garantiepakketten en kies het pakket die beste bij je past.
25 uur
PAKKET A Voor de snelle leerling

 • 25 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1375
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €285
 • Gratis herexamen t.w.v. €285

€1499
Bestel nu
35 uur
PAKKET B Voor de gemiddelde leerling

 • 35 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1925
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €285
 • Gratis herexamen t.w.v. €285
 • Gratis online theorie t.w.v. €70

€ 1999
Bestel nu
45 uur
PAKKET C Voor de nieuwe leerling

 • 45 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €2475
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €285
 • Gratis herexamen t.w.v. €285
 • Gratis online theorie t.w.v. €70

€2499
Bestel nu
? uur
PAKKET OP MAAT Stel je eigen pakket samen

 • Proefles €40 (gratis bij afname van elk pakket)
 • Rijles van 60 minuten €55
 • Praktijk examen 285
 • Online theorie €70
 • Tussentijdse toets €175
 • Faalangst examen €310

€ bepaal jij
Bestel nu

96% van onze leerlingen halen hun rijbewijs

IN EEN KEER
Start een gratis proefles

Autorijles: praktijklessen

Bij Rijles Den Haag bieden we praktijklessen aan met ervaren instructeurs. Daarnaast snappen wij dat het dagelijks leven al ontzettend druk is. Bij ons is het mogelijk om óók in de avonden en het weekend rijles te nemen. Hier betaal je ook geen toeslag over. Het moet immers wel leuk en betaalbaar blijven. Het behalen van je rijbewijs is een belangrijke mijlpaal. Wij vinden het belangrijk dat jij de rijlessen leuk vind en dat je straks zelfverzekerd de weg op kan. Wij helpen jou bij het ontwikkelen van de juiste rijvaardigheden en zorgen ervoor dat je goed voorbereid het auto rijexamen af kan leggen. Veilig en zelfverzekerd de weg op gaan, doe je samen met Rijles Den Haag. 

Autorijlessen met flexibiliteit

Wij snappen dat jouw tijd kostbaar is en dat je dit zo goed mogelijk wil benutten. Daar houden wij bij Rijles Den Haag rekening mee. We bieden flexibele planning opties aan om aan jouw drukke schema te voldoen! Vind je het heel spannend? Ook daar weten onze ervaren rij instructeurs raad mee. Wij hebben al honderden mensen geholpen met het behalen van hun rijbewijs. 

Autorijlessen zijn altijd op maat

Bij ons staat de leerling altijd centraal. Door middel van een proefles autorijden maken we een inschatting hoeveel rijlessen je precies nodig hebt om straks daadwerkelijk het rijexamen te behalen. 

Onze proeflessen geven jou de kans om kennis te maken met onze instructeurs en onze manier van autorijles geven. Tijdens deze gratis proefles beoordeelt onze ervaren instructeur  jouw vaardigheden en kennis van de verkeersregels. Ook kijken we naar jou persoonlijk. Hoe spannend vind je het om in de auto te stappen? Op basis hiervan kunnen wij een passend rijlespakket aanbieden dat is aangepast op jouw behoeften en niveau. Zo zorgen we ervoor dat jij optimaal wordt voorbereid op het rijexamen. Onze streven is om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor het autorijbewijs. 

Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden graag vragen of onduidelijkheden. Wij zijn er om ervoor te zagen dat jij jouw autorijbewijs in één keer kunt behalen!

Autorijlessen in Den Haag en omgeving

Bij Rijbewijs Direct geven wij rijles in verschillende steden en dorpen. Hieronder een overzicht van de locaties waar wij ook rijles aanbieden:

Hoeveel rijlessen heb je minimaal nodig?

Het aantal rijlessen dat je nodig hebt om goed en veilig te leren autorijden, verschilt per persoon en is afhankelijk van een aantal punten: hoeveel rij ervaring heb je al, hoe gemotiveerd ben je en hoe snel kan jij leren? Pak jij heel snel nieuwe vaardigheden op? Dan is de kans dat jij sneller je rijbewijs haalt groot. Ook ligt het aan het aantal bestede tijd per week dat jij over hebt om te besteden aan rijlessen. Er is geen vastgesteld aantal rijlessen dat er minimaal nodig is om je rijbewijs te halen. Gemiddeld ligt het aantal rijlessen tussen de 30 en 40 rijlessen voor je klaar bent voor het autorijexamen. Dit is een gemiddelde. Snelle leerlingen kunnen bijvoorbeeld ook maar 20 rijlessen nodig hebben. Onze ervaren instructeurs kunnen jou tijdens de lessen adviseren over het aantal lessen dat je nodig hebt om jouw rijbewijs te halen. 

Is 20 uur rijles verplicht?

In Nederland is er geen wettelijk verplicht aantal minimumlessen te volgen voordat je het rijexamen mag afleggen. Het aantal rijlessen dat je nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke vaardigheden en lerend vermogen. Sommige mensen hebben meer rijlessen nodig dan de ander. Onze instructeurs maken voor jou een schatting om te zien hoeveel rijlessen jij daadwerkelijk nodig hebt.