Contact opnemen

Autorijles bij Rijbewijs Direct

Autorijlessen

Snel & voordelig
je rijbewijs halen?

Autorijles bij Rijles Den Haag

Welkom bij Rijles Den Haag! De beste keuze als het gaat om professionele en betaalbare autorijlessen. Al onze rijinstructeurs zijn gecertificeerde professionals die je op jouw gemak kunnen stellen en jou kunnen helpen om de beste rij skills te ontwikkelen op een manier die bij jouw persoonlijke situatie past. Je kan bij ons terecht voor verschillende rijlespakketten die speciaal zijn ontworpen om aan jouw persoonlijke behoefte te voldoen.

Geen wachttijden, maar DIRECT STARTEN!

Plan een proefles en ontmoet je instructeur

06 253 488 86
icon

Waarom ons?

Rijlesdenhaag.nl is een onderdeel van Rijschool Rijbewijs Direct. Rijschool Rijbewijs Direct bestaat al sinds 2012 en samen met zijn team van instructeurs begeleid Rijbewijs Direct je veilig de weg op met autorijlessen
VEILIG HET VERKEER IN

Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid in de nieuwste veiligheidstechnieken en verkeersregels.

ERVAREN INSTRUCTEURS

Al onze instructeurs zijn mentaal en fysiek fit en hebben een decennium of meer instructie ervaring.

GEEN WACHTTIJDEN

Plan meteen een gratis proefles en ontmoet je instructeur. Wij zijn klaar jou te leren veilig de weg op te gaan.

BETAALBARE PRIJS

We weten dat dit proces duur kan zijn. Daarom volgen we constant de prijzen van onze concurrenten.

FLEXIBELE LESTIJDEN

Elke dag van de week beschikbaar. Je kunt meerdere lessen inplannen in een week zonder extra toeslag.

PAKKET OP MAAT

Lesafspraken en betalingen in een online agenda. Lespakketten kunnen in termijnen betaald worden.

Ben je er klaar voor?

Bij Rijlesdenhaag.nl ben je bij het juiste adres om je autorijbewijs te halen. Wij bieden een leerzame en vooral een prettige rijplezier voor onze leerlingen.
Vanaf 16,5 jaar en ouder kan je bij Rijlesdenhaag.nl al beginnen voor het behalen van jouw rijbewijs.

 • Geen verassingen, je weet vooraf wat de kosten zijn

 • Pakket op maat na een vrijblijvende proefles

 • Geen toeslag voor de avond of in het weekend

 • Start direct: wij hebben geen wachttijden

Onze garantiepakketen

Bekijk hieronder de 4 garantiepakketten en kies het pakket die beste bij je past.
25 uur
PAKKET A Voor de snelle leerling

 • 25 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1375
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320

€1499
Bestel nu
35 uur
PAKKET B Voor de gemiddelde leerling

 • 35 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1925
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320
 • Gratis online theorie t.w.v. €70

€ 1999
Bestel nu
45 uur
PAKKET C Voor de nieuwe leerling

 • 45 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €2475
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320
 • Gratis herexamen t.w.v. €320
 • Gratis online theorie t.w.v. €70

€2499
Bestel nu
? uur
PAKKET OP MAAT Stel je eigen pakket samen

 • Proefles €40 (gratis bij afname van elk pakket)
 • Rijles van 60 minuten €55
 • Praktijk examen 320
 • Online theorie €70
 • Tussentijdse toets €220
 • Faalangst examen €370

€ bepaal jij
Bestel nu

96% van onze leerlingen halen hun rijbewijs

IN EEN KEER
Start een gratis proefles
alisaalisa
15:22 24 Jan 24
Hele fijne rijschool met aardige en geduldige rijinstructeurs. De rijlessen zijn altijd leuk en je leert de instructeur goed kennen. Tijdens de rijlessen worden er vaak tips gegeven waardoor je beter gaat opletten en de vaardigheden beter leert. Rijbewijs gehaald dankzij deze school!
Feliz KuhneFeliz Kuhne
09:51 23 Jan 24
Binnen 1,5 maand mn rijbewijs bij Okan. Echt een topper, in één keer gehaald. Aanrader!!
Khadija El OuassidiKhadija El Ouassidi
09:50 12 Jan 24
Met behulp van rijschool rijbewijsdirect geslaagd! Perfecte uitleg en er wordt kritisch gekeken naar de ontwikkeling. Als er iets niet duidelijk is wordt het meteen goed en netjes uitgelegd. Beter dan deze rijschool kan je niet vinden! Voorheen rijlessen genomen bij een andere rijschool maar door vele goede verhalen over deze rijschool ben ik overgestapt en heb er zeker geen spijt van! Aanrader!!!
E NE N
12:22 11 Dec 23
Eerste keer geslaagd, kon mij geen betere instructeur wensen dan Okan. Nogmaals ontzettend bedankt!!
Sara OxfordSara Oxford
08:26 08 Dec 23
Geweldige rijschool. Ik ben voor de eerste keer geslaagd voor een rijbewijs B met automaat. Zou het ten zeerste aanbevelen.
Kazem EbrahimiKazem Ebrahimi
15:30 23 Oct 23
Zeker Een van de beste rijscholen, met ervaren rijinstructeurs ????
Nicole LekkerkerkNicole Lekkerkerk
18:05 30 Sep 23
Dankzij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. In het begin beetje moeite met opstarten door planninsproblemen maar na wisselen van rij instructeur fijn les gehad
angelinaangelina
06:59 28 Sep 23
Vandaag in 1x geslaagd! Heel erg bedankt!
Babette KieftenbeldBabette Kieftenbeld
08:29 28 Aug 23
Ik moest door mijn studie in een hele korte periode mijn rijbewijs halen. Mijn rijinstructeur Ercan, zorgde ervoor dat ik in 4 weken mijn rijbewijs heb gehaald! Bij rijbewijs direct zijn ze heel flexibel met het plannen van de lessen en is het contact met je instructeur goed. Ik vond de rijlessen heel ontspannen en Ercan gaf me zelfvertrouwen en een extra duwtje in de rug voor het examen.
Puk van der ZwartPuk van der Zwart
06:50 01 Aug 23
Hele fijne rijschool, in 1 keer geslaagd! Dankjewel Ercan.?♥️
Antonie NijlaanAntonie Nijlaan
07:16 31 Jul 23
Hele goede rijschool! De instructeurs zijn zowel heel aardig als professioneel, tijdens de lessen krijg je goede en persoonlijke tips, al met al zeker een aanrader
Micky VincentMicky Vincent
13:08 30 May 23
Super fijne rijschool! Ik zou hem iedereen aanraden. Betrouwbaar (ze komen afspraken na), flexibel (ze houden rekening met je tijden) en de lessen zijn goed. Van elke rijinstructeur leer je fijn en technisch te rijden. Ik heb genoten van de rijlessen. Echt een aanrader! Ik ben blij met mijn rijbewijs
J. SBJ. SB
09:31 02 May 23
Vandaag eindelijk geslaagd. Had het niet kunnen doen zonder de hulp van deze rijschool. Goede hulp en nog betere motovatie. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en de kans om ook echt aan je feedback te werken. Daarnaast is de instructeur fijn om mee te werken en is er een goeie vibe id auto. Kortom 5 sterren zeker waard.
js_loader

Autorijles: praktijklessen

Bij Rijles Den Haag bieden we praktijklessen aan met ervaren instructeurs. Daarnaast snappen wij dat het dagelijks leven al ontzettend druk is. Bij ons is het mogelijk om óók in de avonden en het weekend rijles te nemen. Hier betaal je ook geen toeslag over. Het moet immers wel leuk en betaalbaar blijven. Het behalen van je rijbewijs is een belangrijke mijlpaal. Wij vinden het belangrijk dat jij de rijlessen leuk vind en dat je straks zelfverzekerd de weg op kan. Wij helpen jou bij het ontwikkelen van de juiste rijvaardigheden en zorgen ervoor dat je goed voorbereid het auto rijexamen af kan leggen. Veilig en zelfverzekerd de weg op gaan, doe je samen met Rijles Den Haag. 

Autorijlessen met flexibiliteit

Wij snappen dat jouw tijd kostbaar is en dat je dit zo goed mogelijk wil benutten. Daar houden wij bij Rijles Den Haag rekening mee. We bieden flexibele planning opties aan om aan jouw drukke schema te voldoen! Vind je het heel spannend? Ook daar weten onze ervaren rij instructeurs raad mee. Wij hebben al honderden mensen geholpen met het behalen van hun rijbewijs. 

Autorijlessen zijn altijd op maat

Bij ons staat de leerling altijd centraal. Door middel van een proefles autorijden maken we een inschatting hoeveel rijlessen je precies nodig hebt om straks daadwerkelijk het rijexamen te behalen. 

Onze proeflessen geven jou de kans om kennis te maken met onze instructeurs en onze manier van autorijles geven. Tijdens deze gratis proefles beoordeelt onze ervaren instructeur  jouw vaardigheden en kennis van de verkeersregels. Ook kijken we naar jou persoonlijk. Hoe spannend vind je het om in de auto te stappen? Op basis hiervan kunnen wij een passend rijlespakket aanbieden dat is aangepast op jouw behoeften en niveau. Zo zorgen we ervoor dat jij optimaal wordt voorbereid op het rijexamen. Onze streven is om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor het autorijbewijs. 

Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden graag vragen of onduidelijkheden. Wij zijn er om ervoor te zagen dat jij jouw autorijbewijs in één keer kunt behalen!

Autorijlessen in Den Haag en omgeving

Bij Rijbewijs Direct geven wij rijles in verschillende steden en dorpen. Hieronder een overzicht van de locaties waar wij ook rijles aanbieden:

Hoeveel rijlessen heb je minimaal nodig?

Het aantal rijlessen dat je nodig hebt om goed en veilig te leren autorijden, verschilt per persoon en is afhankelijk van een aantal punten: hoeveel rij ervaring heb je al, hoe gemotiveerd ben je en hoe snel kan jij leren? Pak jij heel snel nieuwe vaardigheden op? Dan is de kans dat jij sneller je rijbewijs haalt groot. Ook ligt het aan het aantal bestede tijd per week dat jij over hebt om te besteden aan rijlessen. Er is geen vastgesteld aantal rijlessen dat er minimaal nodig is om je rijbewijs te halen. Gemiddeld ligt het aantal rijlessen tussen de 30 en 40 rijlessen voor je klaar bent voor het autorijexamen. Dit is een gemiddelde. Snelle leerlingen kunnen bijvoorbeeld ook maar 20 rijlessen nodig hebben. Onze ervaren instructeurs kunnen jou tijdens de lessen adviseren over het aantal lessen dat je nodig hebt om jouw rijbewijs te halen. 

Is 20 uur rijles verplicht?

In Nederland is er geen wettelijk verplicht aantal minimumlessen te volgen voordat je het rijexamen mag afleggen. Het aantal rijlessen dat je nodig hebt is afhankelijk van jouw persoonlijke vaardigheden en lerend vermogen. Sommige mensen hebben meer rijlessen nodig dan de ander. Onze instructeurs maken voor jou een schatting om te zien hoeveel rijlessen jij daadwerkelijk nodig hebt. 

Category: Autorijles

Ja, bij Rijbewijs Direct werken we met vaste rij-instructeurs. Jij leert de instructeur kennen op jouw proefles. Als jij je comfortabel voelt bij deze instructeur, blijft dit jouw instructeur het gehele proces. Zo weet jij waar je aan toe bent én heb je vertrouwen in het proces en de instructeur.

Category: Autorijles

De proefles duurt bij ons 60 minuten. Hierin maak je kennis met de instructeur, de auto en kruip je ook achter het stuur.

Category: Autorijles

Na jouw eerste proefles, maken we een plan van aanpak en maken we een schatting van het pakket wat het beste bij jou past.

Category: Autorijles

Heb jij besloten om een proefles te nemen bij Rijschool Rijbewijs Direct? Dan heten we je graag welkom! Je kan je aanmelden via ons contactformulier of via WhatsApp op telefoonnummer: 06-25348886

Category: Autorijles

Bij afname van één van onze pakketten is de proefles altijd gratis.

Category: Autorijles

Ja, dat kan! Onze instructeurs hebben veel ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst. De lessen worden aangepast op jouw leerniveau en tempo. Wij zorgen ervoor dat jij straks zelfverzekerd de weg op kan.

Category: Autorijles

Ja, je kan bij ons in één keer betalen maar ook in drie delen. Wil je hier graag meer informatie over? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Category: Autorijles

Ja! Je ziet onze auto’s rijden in Den Haag en de omgeving van Den Haag. Wij geven ook rijles in: Zoetermeer, Delft, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, en Wassenaar.

Category: Autorijles

Ja zeker. Bij Rijschool Rijbewijs Direct zijn we erg flexibel en hanteren we brede openingstijden zodat rijlessen past in jouw agenda.

Category: Autorijles

een rijles kost €60,-. Bij afname van een pakket zijn de prijzen voordeliger.

Category: Autorijles

Bij Rijschool Rijbewijs Direct kan je autorijlessen, automaat rijlessen en motorrijlessen volgen. Ook zit in onze pakketten een theoriecursus inbegrepen.