Contact opnemen

Proefles autorijden

Proefles auto of motor

Snel & voordelig
je rijbewijs halen?

Proefles autorijden

Wil jij graag jouw rijbewijs halen, maar twijfel je welke rijschool het beste bij jou past? Bij Rijschool Rijbewijs Direct hebben we daar de perfecte oplossing voor. Voor slechts €40,- kan je bij ons geheel vrijblijvend zonder verplichtingen een proefles autorijden of een proefles motorrijden afnemen. Dé ideale manier om kennis te maken met onze instructeurs, onze auto’s en onze doeltreffende lesmethode die altijd aangepast is aan jouw persoonlijke behoeften en wensen. 

96% van onze leerlingen slaagt in één keer!

GEEN toeslagen voor de avond of in het weekend

Rijlessen volgen van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00

Betalen kan óók in termijnen

Gratis proefles auto

Onze proefles biedt een geweldige gelegenheid om te ervaren hoe is het om te rijlessen voor je auto of motor bij Rijschool Rijbewijs Direct. Voor slechts €40,- krijg je een volledige rijles van 60 minuten, waarin je kennismaakt met onze instructeur en vertrouwd raakt met de auto. Tijdens deze proefles zullen we ook de huidige rijvaardigheid evalueren en je advies geven over het pakket en het aantal auto rijlessen of automaat rijlessen dat past bij jouw persoonlijke situatie.

Besluit je een rijles pakket af te nemen bij Rijschool Rijbewijs Direct? Dan komen de kosten voor de proefles te vervallen. Dit houdt is dat de proefles dus helemaal gratis is als je voor één van onze lespakketten kiest. Een mooie besparing die je meteen op weg helpt naar jouw rijbewijs!

Een proefles: de eerste stap naar jouw rijbewijs

Bij Rijschool Rijbewijs Direct snappen we hoe belangrijk het behalen van jouw rijbewijs is. Een autorijbewijs of motor rijbewijs geeft je vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid. Wij willen jou graag helpen om deze mijlpaal te bereiken. Onze ervaren instructeurs helpen jou stap voor stap om ervoor te zorgen dat jij veilig en zelfverzekerd leert rijden. 

Door onze (gratis) proefles te nemen, krijg jij alvast een voorproefde van wat je van onze rijschool kan verwachten. Onze instructeurs zullen tijdens de proefles een aantal zaken met jou doornemen en bespreken welk lespakket het beste bij jou en jouw persoonlijke behoeften past. We willen graag dat jij een goed gevoel hebt over de keuze van Rijschool Rijbewijs Direct. Zullen we er samen voor zorgen dat jij jouw rijbewijs haalt?

Schrijf je in voor onze proefles

Waar wacht je nog op? Grijp nu deze kans om jouw rijavontuur te beginnen! Schrijf je snel in voor onze voordelige proefles van €40,- en bij het afnemen van één van deze pakketten is de proefles geheel gratis! Ontdek waarom Rijschool Rijbewijs Direct de beste keuze is voor jouw rijopleiding.

Kies je na de proefles voor één van onze pakketten? Dan is de proefles helemaal gratis! Dit betekent dat je gelijk kan starten met jouw gekozen lespakket en jouw weg naar het behalen van je autorijbewijs of motorrijbewijs zonder verborgen kosten kan voortzetten zonder wachttijd. 

Wacht niet langer en klik op onderstaande button om jouw proefles te boeken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een geschikt tijdstip voor de proefles in te plannen. We kijken er naar uit jou te verwelkomen bij Rijschool Rijbewijs Direct en ervoor te zorgen dat jouw rijbewijs niet langer een droom is maar een geslaagde missie!

alisaalisa
15:22 24 Jan 24
Hele fijne rijschool met aardige en geduldige rijinstructeurs. De rijlessen zijn altijd leuk en je leert de instructeur goed kennen. Tijdens de rijlessen worden er vaak tips gegeven waardoor je beter gaat opletten en de vaardigheden beter leert. Rijbewijs gehaald dankzij deze school!
Feliz KuhneFeliz Kuhne
09:51 23 Jan 24
Binnen 1,5 maand mn rijbewijs bij Okan. Echt een topper, in één keer gehaald. Aanrader!!
Khadija El OuassidiKhadija El Ouassidi
09:50 12 Jan 24
Met behulp van rijschool rijbewijsdirect geslaagd! Perfecte uitleg en er wordt kritisch gekeken naar de ontwikkeling. Als er iets niet duidelijk is wordt het meteen goed en netjes uitgelegd. Beter dan deze rijschool kan je niet vinden! Voorheen rijlessen genomen bij een andere rijschool maar door vele goede verhalen over deze rijschool ben ik overgestapt en heb er zeker geen spijt van! Aanrader!!!
E NE N
12:22 11 Dec 23
Eerste keer geslaagd, kon mij geen betere instructeur wensen dan Okan. Nogmaals ontzettend bedankt!!
Sara OxfordSara Oxford
08:26 08 Dec 23
Geweldige rijschool. Ik ben voor de eerste keer geslaagd voor een rijbewijs B met automaat. Zou het ten zeerste aanbevelen.
Kazem EbrahimiKazem Ebrahimi
15:30 23 Oct 23
Zeker Een van de beste rijscholen, met ervaren rijinstructeurs ????
Nicole LekkerkerkNicole Lekkerkerk
18:05 30 Sep 23
Dankzij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. In het begin beetje moeite met opstarten door planninsproblemen maar na wisselen van rij instructeur fijn les gehad
angelinaangelina
06:59 28 Sep 23
Vandaag in 1x geslaagd! Heel erg bedankt!
Babette KieftenbeldBabette Kieftenbeld
08:29 28 Aug 23
Ik moest door mijn studie in een hele korte periode mijn rijbewijs halen. Mijn rijinstructeur Ercan, zorgde ervoor dat ik in 4 weken mijn rijbewijs heb gehaald! Bij rijbewijs direct zijn ze heel flexibel met het plannen van de lessen en is het contact met je instructeur goed. Ik vond de rijlessen heel ontspannen en Ercan gaf me zelfvertrouwen en een extra duwtje in de rug voor het examen.
Puk van der ZwartPuk van der Zwart
06:50 01 Aug 23
Hele fijne rijschool, in 1 keer geslaagd! Dankjewel Ercan.?♥️
Antonie NijlaanAntonie Nijlaan
07:16 31 Jul 23
Hele goede rijschool! De instructeurs zijn zowel heel aardig als professioneel, tijdens de lessen krijg je goede en persoonlijke tips, al met al zeker een aanrader
Micky VincentMicky Vincent
13:08 30 May 23
Super fijne rijschool! Ik zou hem iedereen aanraden. Betrouwbaar (ze komen afspraken na), flexibel (ze houden rekening met je tijden) en de lessen zijn goed. Van elke rijinstructeur leer je fijn en technisch te rijden. Ik heb genoten van de rijlessen. Echt een aanrader! Ik ben blij met mijn rijbewijs
J. SBJ. SB
09:31 02 May 23
Vandaag eindelijk geslaagd. Had het niet kunnen doen zonder de hulp van deze rijschool. Goede hulp en nog betere motovatie. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en de kans om ook echt aan je feedback te werken. Daarnaast is de instructeur fijn om mee te werken en is er een goeie vibe id auto. Kortom 5 sterren zeker waard.
js_loader

Geen wachttijden, maar DIRECT STARTEN!

Plan een proefles en ontmoet je instructeur

06 253 488 86
icon

Proefles in Den Haag en omstreken

Rijschool Rijbewijs Direct is een rijschool in Den Haag en omstreken. Woon jij dus niet in Den Haag maar wel in de omgeving? Ook dan kun je bij ons terecht voor het halen bij jouw rijbewijs! Hieronder een overzicht waar Rijschool Rijbewijs Direct werkzaam is:

Waarom ons?

Rijlesdenhaag.nl is een onderdeel van Rijschool Rijbewijs Direct. Rijschool Rijbewijs Direct bestaat al sinds 2012 en samen met zijn team van instructeurs begeleid Rijbewijs Direct je veilig de weg op met autorijlessen
VEILIG HET VERKEER IN

Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid in de nieuwste veiligheidstechnieken en verkeersregels.

ERVAREN INSTRUCTEURS

Al onze instructeurs zijn mentaal en fysiek fit en hebben een decennium of meer instructie ervaring.

GEEN WACHTTIJDEN

Plan meteen een gratis proefles en ontmoet je instructeur. Wij zijn klaar jou te leren veilig de weg op te gaan.

BETAALBARE PRIJS

We weten dat dit proces duur kan zijn. Daarom volgen we constant de prijzen van onze concurrenten.

FLEXIBELE LESTIJDEN

Elke dag van de week beschikbaar. Je kunt meerdere lessen inplannen in een week zonder extra toeslag.

PAKKET OP MAAT

Lesafspraken en betalingen in een online agenda. Lespakketten kunnen in termijnen betaald worden.

Onze garantiepakketen

Bekijk hieronder de 5 garantiepakketten en kies het pakket die beste bij je past.
25 uur
PAKKET A Voor de snelle leerling

 • 25 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1375
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320

€1499
Bestel nu
35 uur
PAKKET B Voor de gemiddelde leerling

 • 35 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1925
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320
 • Gratis online theorie t.w.v. €70

€ 1999
Bestel nu
45 uur
PAKKET C Voor de nieuwe leerling

 • 45 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €2475,-
 • Gratis Online theorie t.w.v €70
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320
 • Gratis herexamen t.w.v. €320
 • €2499
  Bestel nu
? uur
PAKKET OP MAAT Stel je eigen pakket samen

 • Proefles €40 (gratis bij afname van elk pakket)
 • Rijles van 60 minuten €55
 • Praktijk examen €320
 • Online theorie €70
 • Tussentijdse toets €220
 • Faalangst examen €370

€ bepaal jij
Bestel nu

96% van onze leerlingen halen hun rijbewijs

IN EEN KEER
Start een gratis proefles

Wat doe je bij een proefles auto?

Bij een proefles autorijden kun je bij Rijschool Rijbewijs direct het volgende verwachten:

 • We maken kennis met elkaar. Je kan vragen stellen en eventuele zorgen met je rij instructeur bespreken zoals angsten die je hebt om in de auto te stappen. Op deze manier kunnen wij daar als rijschool rekening mee houden om jou zo goed mogelijk te begeleiden. 
 • De controle van het voertuig: onze instructeur zal je alle basisvaardigheden van het autorijden bijbrengen zoals: controleren van de remmen, spiegels controleren, verlichting en andere controles die belangrijk zijn voordat je de auto daadwerkelijk start.
 • De basishandelingen: onze instructeur zal jou de basisvaardigheden van het autorijden uitleggen. zoals: gas geven, remmen, sturen en schakelen. 
 • Verkeersregels: we geven je eerst de belangrijkste uitleg als het gaat over de verkeersregels en- borden. Het is handig om de basiskennis van de verkeersregels te weten voordat je de auto start en wegrijdt. 
 • Praktijkrit: na een introductie  zal je tijdens jouw proefles ook daadwerkelijk de auto instappen en wegrijden. De instructeur begeleidt jou en corrigeert waar dat nodig is. Hierbij zal je diverse verkeerssituaties tegenkomen zoals: kruispunten, rotondes en mogelijk ook snelwegen als je daar al klaar voor bent.
 • Evaluatie van de proefles en advies: na de proefles bespreek je met de instructeur jouw vaardigheid en zal je feedback ontvangen. Daarnaast bespreken we welk lespakket het beste bij jou vaardigheden en behoeften past als je besluit om bij Rijschool Rijbewijs Direct jouw autorijbewijs of motor rijbewijs te behalen. 

Het belangrijkste doel van deze proefles is om te zien hoe jij je voelt achter het stuur en hoeveel auto rijlessen of motor rijlessen je ongeveer nodig zal hebben om je voor te bereiden op het rijexamen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te bekijken of jij je prettig voelt bij onze rijschool en onze instructeurs. 

Hoe lang duurt een proefles autorijden?

Een proefles bij Rijschool Rijbewijs Direct duurt 60 minuten waarvan jij minimaal 30 minuten ook daadwerkelijk aan het rijden bent. We starten met de basis dingen die je nodig hebt. Denk dan aan het controleren van de auto voor je de auto start en de basisvaardigheden die je nodig hebt om daadwerkelijk auto te kunnen rijden. 

Kan iedereen leren autorijden?

Ja! Iedereen kan leren autorijden. Onze instructeurs zijn geduldig en coachen jou als leerling richting het behalen van jouw autorijbewijs of motorrijbewijs. Ook als je bijvoorbeeld slechthorend bent of andere problemen hebt. 

Is een proefles altijd gratis?

Bij Rijschool Rijbewijs Direct is een proefles gratis als je bij ons één van onze pakketten afneemt. Neem je geen pakket af? Dan kost de proefles bij ons €40,-. Voor je start met de proefles zit je nog nergens aan vast. Na de proefles bepaal jij of jij wil rijlessen bij ons. Of je nu wel of niet voor ons kiest, je gaat sowieso met een goed lesadvies terug naar huis.