Contact opnemen

Rijlessen automaat

Rijschool automaat: automaat rijlessen in Den Haag

Welkom bij Rijles Den Haag! Rijschool Rijbewijs Direct. Wij bieden speciale rijlessen aan het voor het leren rijden met een automaat. Onze automaat rijlessen zijn bedoeld voor mensen die graag willen leren autorijden zonder zich bezig te houden met schakelen. Met behulp van moderne lesauto’s en ervaren instructeurs helpen we onze leerlingen om op een comfortabele en stressvrije manier hun autorijbewijs te halen. 

Rijschool Automaat

Snel & voordelig
je automaat rijbewijs halen?

Ben je er klaar voor?

Bij Rijlesdenhaag.nl ben je bij het juiste adres om je autorijbewijs te halen. Wij bieden een leerzame en vooral een prettige rijplezier voor onze leerlingen.
Vanaf 16,5 jaar en ouder kan je bij Rijlesdenhaag.nl al beginnen voor het behalen van jouw rijbewijs.

 • Geen verassingen, je weet vooraf wat de kosten zijn

 • Pakket op maat na een vrijblijvende proefles

 • Geen toeslag voor de avond of in het weekend

 • Start direct: wij hebben geen wachttijden
 • Betalen kan óók in termijnen
alisaalisa
15:22 24 Jan 24
Hele fijne rijschool met aardige en geduldige rijinstructeurs. De rijlessen zijn altijd leuk en je leert de instructeur goed kennen. Tijdens de rijlessen worden er vaak tips gegeven waardoor je beter gaat opletten en de vaardigheden beter leert. Rijbewijs gehaald dankzij deze school!
Feliz KuhneFeliz Kuhne
09:51 23 Jan 24
Binnen 1,5 maand mn rijbewijs bij Okan. Echt een topper, in één keer gehaald. Aanrader!!
Khadija El OuassidiKhadija El Ouassidi
09:50 12 Jan 24
Met behulp van rijschool rijbewijsdirect geslaagd! Perfecte uitleg en er wordt kritisch gekeken naar de ontwikkeling. Als er iets niet duidelijk is wordt het meteen goed en netjes uitgelegd. Beter dan deze rijschool kan je niet vinden! Voorheen rijlessen genomen bij een andere rijschool maar door vele goede verhalen over deze rijschool ben ik overgestapt en heb er zeker geen spijt van! Aanrader!!!
E NE N
12:22 11 Dec 23
Eerste keer geslaagd, kon mij geen betere instructeur wensen dan Okan. Nogmaals ontzettend bedankt!!
Sara OxfordSara Oxford
08:26 08 Dec 23
Geweldige rijschool. Ik ben voor de eerste keer geslaagd voor een rijbewijs B met automaat. Zou het ten zeerste aanbevelen.
Kazem EbrahimiKazem Ebrahimi
15:30 23 Oct 23
Zeker Een van de beste rijscholen, met ervaren rijinstructeurs ????
Nicole LekkerkerkNicole Lekkerkerk
18:05 30 Sep 23
Dankzij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. In het begin beetje moeite met opstarten door planninsproblemen maar na wisselen van rij instructeur fijn les gehad
angelinaangelina
06:59 28 Sep 23
Vandaag in 1x geslaagd! Heel erg bedankt!
Babette KieftenbeldBabette Kieftenbeld
08:29 28 Aug 23
Ik moest door mijn studie in een hele korte periode mijn rijbewijs halen. Mijn rijinstructeur Ercan, zorgde ervoor dat ik in 4 weken mijn rijbewijs heb gehaald! Bij rijbewijs direct zijn ze heel flexibel met het plannen van de lessen en is het contact met je instructeur goed. Ik vond de rijlessen heel ontspannen en Ercan gaf me zelfvertrouwen en een extra duwtje in de rug voor het examen.
Puk van der ZwartPuk van der Zwart
06:50 01 Aug 23
Hele fijne rijschool, in 1 keer geslaagd! Dankjewel Ercan.?♥️
Antonie NijlaanAntonie Nijlaan
07:16 31 Jul 23
Hele goede rijschool! De instructeurs zijn zowel heel aardig als professioneel, tijdens de lessen krijg je goede en persoonlijke tips, al met al zeker een aanrader
Micky VincentMicky Vincent
13:08 30 May 23
Super fijne rijschool! Ik zou hem iedereen aanraden. Betrouwbaar (ze komen afspraken na), flexibel (ze houden rekening met je tijden) en de lessen zijn goed. Van elke rijinstructeur leer je fijn en technisch te rijden. Ik heb genoten van de rijlessen. Echt een aanrader! Ik ben blij met mijn rijbewijs
J. SBJ. SB
09:31 02 May 23
Vandaag eindelijk geslaagd. Had het niet kunnen doen zonder de hulp van deze rijschool. Goede hulp en nog betere motovatie. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en de kans om ook echt aan je feedback te werken. Daarnaast is de instructeur fijn om mee te werken en is er een goeie vibe id auto. Kortom 5 sterren zeker waard.
js_loader

Rijlessen met een automaat

Het nemen van rijlessen met een automaat heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het leerproces eenvoudige en sneller. Jij als leerling hoeft je niet meer te concentreren op het indrukken van de koppelingen of om te schakelen. Dit is vooral handig als je specifieke behoeften hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan fysieke beperkingen of leerproblemen. Daarnaast kan je meer focus leggen op het verkeer en het ontwikkelen van rijvaardigheid. 

Ons belangrijkste doel bij Rijbewijs Direct is om jou te helpen een zelfverzekerde automobilist te worden door ook onze leerlingen de optie te geven om met een automaat auto rijles te volgen. We streven ernaar om elke leerling de nodige vaardigheden en kennis bij te brengen, zodat jij als leerling vol vertrouwen de weg op kan gaan. 

Door te kiezen voor onze automaat rijlessen, is het eenvoudiger om je op je gemak te voelen in de auto doordat je minder handelingen hoeft uit te voeren dan met autorijlessen met een schakel auto. Bij Rijschool Rijbewijs Direct hebben we geduldige instructeurs die vriendelijk zijn en jou voorzien van opbouwende feedback om jouw leertempo te volgen en te ondersteunen. Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage bij het behalen van het rijexamen, wat aantoont dat onze aanpak succesvol is. We zijn ervan overtuigd dat onze automaat rijlessen jou helpen om met succes je rijbewijs te halen en te genieten van een veilige en plezierige rijervaring. 

Automaat rijschool Den Haag

Bij Rijschool Rijbewijs Direct snappen we dat ieder een eigen voorkeur heeft, óók als het gaat om autorijden. Sommige leerlingen geven de voorkeur aan schakelauto’s, terwijl anderen de voordelen van automatisch rijden omarmen. Voor de leerlingen die graag zonder handmatig schakelen leren autorijden. 

Geen wachttijden, maar DIRECT STARTEN!

Plan een proefles en ontmoet je instructeur

06 253 488 86
icon

Waarom ons?

Rijlesdenhaag.nl is een onderdeel van Rijschool Rijbewijs Direct. Rijschool Rijbewijs Direct bestaat al sinds 2012 en samen met zijn team van instructeurs begeleid Rijbewijs Direct je veilig de weg op met autorijlessen
VEILIG HET VERKEER IN

Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid in de nieuwste veiligheidstechnieken en verkeersregels.

ERVAREN INSTRUCTEURS

Al onze instructeurs zijn mentaal en fysiek fit en hebben een decennium of meer instructie ervaring.

GEEN WACHTTIJDEN

Plan meteen een gratis proefles en ontmoet je instructeur. Wij zijn klaar jou te leren veilig de weg op te gaan.

BETAALBARE PRIJS

We weten dat dit proces duur kan zijn. Daarom volgen we constant de prijzen van onze concurrenten.

FLEXIBELE LESTIJDEN

Elke dag van de week beschikbaar. Je kunt meerdere lessen inplannen in een week zonder extra toeslag.

PAKKET OP MAAT

Lesafspraken en betalingen in een online agenda. Lespakketten kunnen in termijnen betaald worden.

Onze garantiepakketen

Bekijk hieronder de 4 garantiepakketten en kies het pakket die beste bij je past.
25 uur
PAKKET A Voor de snelle leerling

 • 25 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1375
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320

€1499
Bestel nu
35 uur
PAKKET B Voor de gemiddelde leerling

 • 35 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1925
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320
 • Gratis online theorie t.w.v. €70

€ 1999
Bestel nu
45 uur
PAKKET C Voor de nieuwe leerling

 • 45 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €2475,-
 • Gratis Online theorie t.w.v €70
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320
 • Gratis herexamen t.w.v. €320
 • €2499
  Bestel nu
? uur
PAKKET OP MAAT Stel je eigen pakket samen

 • Proefles €40 (gratis bij afname van elk pakket)
 • Rijles van 60 minuten €55
 • Praktijk examen €320
 • Online theorie €70
 • Tussentijdse toets €220
 • Faalangst examen €370

€ bepaal jij
Bestel nu

96% van onze leerlingen halen hun rijbewijs

IN EEN KEER
Start een gratis proefles

Waarom kiezen voor een automaat rijschool?

Automatisch rijden en vooral het rijden in een automaat wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo raar. Met een automaat hoeft de leerling zich geen zorgen te maken over het bedienen van een koppelingspedaal of het schakelen tussen versnellingen. Dit maakt het autorijden niet alleen een stuk makkelijker maar ook veel minder stressvol. Perfect als je bijvoorbeeld last hebt van faalangst of rijangst. De voordelen van automaat rijlessen:

 • Eenvoudig te leren: het autorijden wordt een stuk makkelijker doordat je beter kan concentreren op verkeer en veiligheid zonder je zorgen te hoeven maken over het schakelen
 • Het zorgt voor minder stress. Minder handelingen zorgen voor minder fouten. Dit maakt het rijden veel minder stressvol, vooral voor beginnende bestuurders. 
 • Geschikt voor iedereen. Automatisch rijden is voor zowel nieuwe als ervaren bestuurders geschikt. Daarnaast is het ook een uitstekende keuze als je last hebt van mobiliteitsproblemen.

De nadelen van een automaat rijbewijs

Rijlessen in een automaat kent een aantal voorbeelden zoals we die hierboven al beschreven hebben. Het nadeel van een automaat rijbewijs is dat je niet in een handgeschakelde auto mag rijden na het behalen van je rij-examen. Wel is het mogelijk om het automaat rijbewijs om te zetten naar een regulier rijbewijs. Hiervoor moet je dan wel een aantal rijlessen volgen en opnieuw het praktijkexamen afleggen. 

Hoeveel rijlessen nodig met een automaat?

Bij Rijschool Rijbewijs Direct begrijpen we dat jij als leerling uniek bent en daarom kan het aantal benodigde rijlessen variëren. Door middel van een gratis proefles ter waarde van €40,- (als je bij ons een pakket afneemt) is het mogelijk om te schatten hoeveel automaat rijlessen jij ongeveer nodig hebt om jouw automaat rijbewijs te halen. Over het algemeen zien we dat onze leerlingen gemiddeld 20 tot 40 lessen nodig hebben om genoeg vertrouwen en inzicht op te bouwen om achter het stuur van een automaat te zitten. 

Wat kost een rijles met een automaat?

Bij Rijschool Rijbewijs Direct kost een losse proefles voor het rijden met een automaat €59,50. Als je bij ons een pakket afneemt, dan zijn de prijzen hetzelfde als de reguliere autorijlessen. Je betaald bij ons dus nooit teveel, ook niet als je een automaat rijbewijs wil halen. Met onze pakketten kan je een hoop besparen. Ook het examen en theorie zit bij bijna al onze pakketten inbegrepen. 

Kun je je rijbewijs halen met een automaat?

Absoluut! Bij ons kan jij jouw rijbewijs halen met een automaat. We bieden speciale automaat rijlessen aan die je voorbereiden op het afleggen van het automaat rijexamen. Na het succesvol afronden van dit examen ontvang je een rijbewijs waarmee je veilig en zorgeloos in een automaat auto kan rijden. 

Is een automaat rijbewijs moeilijk?

Wij hebben voor jou het leerproces voor automaat rijlessen bewust vereenvoudigt om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Het wegvallen van het schakelen en het indrukken van de koppeling, maakt het leren autorijden in een automaat een stuk makkelijker. Zo kan jij je echt focussen op het verkeer en op jouw rijvaardigheid. Daarnaast zijn onze ervaren instructeurs er om jou op je gemak te stellen, jou te begeleiden en om jou te voorzien van positieve feedback. Wij zorgen ervoor dat jij jouw automaat rijbewijs haalt en een zelfverzekerde weggebruiker word. 

Automaat rijbewijs halen bij Rijschool Rijbewijs Direct

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze automaat rijlessen! Wij staan bekend om onze goede aanpak, flexibele lestijden en ons hoog slagingspercentage. Bekijk ook eens onze succesverhalen van leerlingen die hun rijbewijs hebben behaald dankzij onze rijschool. Wij helpen je graag om met succes je automaat rijbewijs te behalen. Neem nu contact op, plan een gratis proefles in en begin aan jouw automaat rijles avontuur op de weg! 

Automaat rijlessen vanaf welke leeftijd?

Door de wet 2toDrive is het al mogelijk om vanaf je 17e verjaardag het rijbewijs te halen. Op het moment dat je 16.5 bent kan je bij Rijschool Rijbewijs Direct al starten in onze automaat auto. Als jonge bestuurder krijg je op deze manier meer ervaring voor je zelfstandig de weg op kan. Ben jij 17 en heb je jouw automaat rijbewijs gehaald? Dan mag je ook op de openbare weg rijden! Dit doe je met een vaste begeleider die hier ook een begeleiderspas voor krijgt. Dit kan bijvoorbeeld één van je ouders zijn of een broer of zus met een rijbewijs. Word je 18? Dan kan je zelfstandig autorijden. 

Automaat rijbewijs halen in Den Haag en omgeving

Bij Rijbewijs Direct geven wij rijles in verschillende steden en dorpen. Hieronder een overzicht van de locaties waar wij ook rijles aanbieden: