Contact opnemen

Rijschool Delft

Rijschool in Delft

Snel & voordelig
je rijbewijs halen?

Rijschool Delft

Ben je op zoek naar een goede, leerzame en voordelige rijschool in de buurt van Delft? Dan ben je bij Autorijschool Rijbewijs Direct aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs in Delft snel en voordelig haalt. Plan vandaag nog een gratis proefles autorijden in!

Ben je er klaar voor?

Bij Rijlesdenhaag.nl ben je bij het juiste adres om je autorijbewijs te halen. Wij bieden een leerzame en vooral een prettige rijplezier voor onze leerlingen.
Vanaf 16,5 jaar en ouder kan je bij Rijlesdenhaag.nl al beginnen voor het behalen van jouw rijbewijs.

 • Geen verassingen, je weet vooraf wat de kosten zijn

 • Pakket op maat na een vrijblijvende proefles

 • Geen toeslag voor de avond of in het weekend

Geen wachttijden, maar DIRECT STARTEN!

Plan een proefles en ontmoet je instructeur

06 253 488 86
icon

Waarom ons?

Rijlesdenhaag.nl is een onderdeel van Rijschool Rijbewijs Direct. Rijschool Rijbewijs Direct bestaat al sinds 2012 en samen met zijn team van instructeurs begeleid Rijbewijs Direct je veilig de weg op met autorijlessen
VEILIG HET VERKEER IN

Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid in de nieuwste veiligheidstechnieken en verkeersregels.

ERVAREN INSTRUCTEURS

Al onze instructeurs zijn mentaal en fysiek fit en hebben een decennium of meer instructie ervaring.

GEEN WACHTTIJDEN

Plan meteen een gratis proefles en ontmoet je instructeur. Wij zijn klaar jou te leren veilig de weg op te gaan.

BETAALBARE PRIJS

We weten dat dit proces duur kan zijn. Daarom volgen we constant de prijzen van onze concurrenten.

FLEXIBELE LESTIJDEN

Elke dag van de week beschikbaar. Je kunt meerdere lessen inplannen in een week zonder extra toeslag.

PAKKET OP MAAT

Lesafspraken en betalingen in een online agenda. Lespakketten kunnen in termijnen betaald worden.

96% van onze leerlingen halen hun rijbewijs

IN EEN KEER
Start een gratis proefles

Onze garantiepakketen

Bekijk hieronder de 5 garantiepakketten en kies het pakket die beste bij je past.
25 uur
PAKKET A Voor de snelle leerling

 • 25 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1375
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320

€1499
Bestel nu
35 uur
PAKKET B Voor de gemiddelde leerling

 • 35 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1925
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320
 • Gratis online theorie t.w.v. €70

€ 1999
Bestel nu
45 uur
PAKKET C Voor de nieuwe leerling

 • 45 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €2475,
 • Inclusief proefles t.w.v. €40
 • -
 • Gratis Online theorie t.w.v €70
 • Inclusief rijexamen t.w.v. €320
 • Gratis herexamen t.w.v. €320
 • €2499
  Bestel nu
? uur
PAKKET OP MAAT Stel je eigen pakket samen

 • Proefles €40 (gratis bij afname van elk pakket)
 • Rijles van 60 minuten €55
 • Praktijk examen 320
 • Online theorie €70
 • Tussentijdse toets €220
 • Faalangst examen €370

€ bepaal jij
Bestel nu

Jouw ideale rijschool in Delft

Als je in Delft woont en op zoek bent naar een geweldige rijschool in de buurt, dan is Rijbewijs Direct de perfecte keuze voor jou! Hier kun je binnen de kortste keren je rijbewijs halen. Maar liefst 90% van onze leerlingen slaagt in één keer! Dit succespercentage is te danken aan de rijinstructeurs van onze rijschool in de buurt van Delft, die beschikken over een schat aan kennis. Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste veiligheidstechnieken en verkeersregels. Ze staan te popelen om jou die kennis bij te brengen, zodat jij snel en zelfverzekerd de weg op kunt!

Supersnel je rijbewijs behalen in Delft!

Wil je graag snel je rijbewijs halen? Misschien heb je al lessen gevolgd bij een andere rijschool, maar kwam je niet verder of was je niet tevreden. Bij onze rijschool in Delft zijn we er om jou te helpen! Bij ons hoef je niet te wachten, je kunt direct beginnen met lessen. Er zijn geen wachttijden! Je kunt de lessen op elk moment van de week inplannen, op basis van jouw beschikbaarheid. Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dan bestaat de mogelijkheid om meerdere keren per week te lessen. Op die manier kun je nog sneller je rijbewijs in de buurt van Delft behalen! En als het beter uitkomt om ‘s avonds of in het weekend te lessen, dan is dat bij onze rijschool ook mogelijk. Bovendien rekenen we hiervoor geen extra kosten!

Een voordelige rijschool in Delft

Het halen van je rijbewijs kan behoorlijk duur zijn. Voor veel mensen is dit een reden om nog geen rijbewijs te halen. Gelukkig begrijpen we dat bij de autorijschool in de buurt van Delft maar al te goed. Bij Rijbewijs Direct kun je je rijbewijs in Delft voordelig halen. We hanteren betaalbare prijzen en houden altijd de prijzen van onze concurrenten in de gaten. Zo betaal je bij ons altijd een voordelige prijs voor jouw rijbewijs! Daarnaast hoef je het bedrag niet in één keer te betalen. We begrijpen dat het een grote investering is en daarom bieden we de mogelijkheid om het lespakket in termijnen te betalen. Bij ons kun je rijles automaat of in een schakelauto volgen. 

Automaat rijles in Delft

Ook kan je bij Rijschool Rijbewijs Direct terecht als je wil automaat rijlessen wil volgen. Rijlessen in een automaat biedt een aantal voordelen namelijk:

 • Het is makkelijker om in een automaat te rijden dan een schakelauto doordat je minder handelingen uitvoert. 
 • Het is relaxter. Door minder handelingen uit te voeren maak je minder fouten. Dit maakt het autorijden minder stressvol, vooral voor beginnende leerlingen.
 • Rijlessen in een automaat is geschikt voor iedereen. Zowel voor beginnende bestuurders als gevorderde bestuurders. Ook is rijden in een automaat geschikt als je last hebt van mobiliteitsproblemen. 

Motorrijles Delft

Rijbewijs Direct is een rijschool die ook werkzaam is in Delft die niet alleen autorijlessen maar ook motorrijlessen aanbiedt. Wij hebben professionele instructeurs in dienst als het gaat om het geven van goede en veilige motorrijlessen. We hebben diverse pakketten voor verschillende leerlingen ook bieden we motorrijles pakketten op maat aan. Zo is er voor elke leerling een geschikt pakket beschikbaar bij onze rijschool. 

Ben je een beginner, snelle leerling of al gevorderd? Voor elke leerling hebben wij het juiste pakket en de juiste instructeur. We starten altijd met een proefles, zodat je eerst vertrouwen krijgt in de instructeur zodat jullie samen vol vertrouwen kunnen zorgen voor dat motorrijbewijs dat jij zo graag wil behalen! 

Motorrijles in Delft bij Rijbewijs Direct

Tijdens de motorrijlessen in Delft leeft je niet alleen de basisvaardigheden van het motorrijden maar ook de juiste en geavanceerde technieken en manoeuvres. De lessen zijn altijd op maat gemaakt en passen bij jouw persoonlijke behoeften en wensen. De lessen voldoen aan jou individuele behoeften en jouw eigen leertempo. Onze motorrijles instructeurs in Delft staan klaar om je te helpen slagen voor jouw motorrijbewijs. 

Plan nu een gratis proefles in!

Wil jij supersnel je rijbewijs halen? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een gratis proefles in bij onze rijschool in de buurt van Delft! Binnen de kortste keren heb jij je rijbewijs gehaald en kun je zelfstandig de weg op. Waar wacht je nog op? Neem actie en plan nu een proefles in!

Rijlessen in Delft of een andere locatie?

Rijbewijs Direct geeft Rijles in Den Haag maar ook in de omgeving van Den Haag.