Contact opnemen

Motorrijschool Den Haag

Motor rijles bij motorrijschool Den Haag - Rijschool Rijbewijs Direct

Haal je motorrijbewijs bij Rijschool Rijbewijs Direct – De beste keuze voor jouw motoravontuur! 

Start jouw motor avontuur vandaag nog bij motorrijschool Den Haag Rijbewijs Direct! Wij zijn dé toonaangevende rijschool in Den-Haag en omstreken die jij nodig hebt om jouw motorrijbewijs te halen. Met onze professionele instructeurs, flexibele lesprogramma’s en uitstekende slagingsprecentages zijn wij jouw partner als het gaat om jou te begeleiden naar de route voor jouw motorrijbewijs. Wij zorgen ervoor dat jouw motorrijvaardigheid een nieuw niveau leert kennen zodat jij veilig de weg op kan met de motor.

Motorrijschool Den Haag

Snel & voordelig
je motor rijbewijs halen?

Company Overview
Waarom kiezen voor motorrijles in Den Haag bij motorrijschool Rijbewijs Direct?

Bij onze motorrijschool in Den Haag Rijbewijs Direct ben je bij het juiste adres om je motor rijbewijs te halen. Wij bieden een leerzame en vooral een prettige rijplezier voor onze leerlingen. Vele leerlingen gingen jou al voor!

 • Geen verassingen, je weet vooraf wat de kosten zijn

 • Pakket op maat na een  proefles

 • Geen toeslag voor de avond of in het weekend

 • Start direct: wij hebben geen wachttijden
 • Betalen kan óók in termijnen

Hoe ziet een proefles motorrijden eruit?

Een proefles motorrijden bij Rijschool Rijbewijs Direct is de perfecte manier om kennis te maken met onze instructeurs, lesmethoden en motoren. Tijdens de proefles zal een van onze ervaren instructeurs je begeleiden door de basisvaardigheden van het motorrijden en je een voorproefje geven van wat je kunt verwachten in de volledige cursus. De proefles duurt ongeveer 60 minuten en biedt een uitstekende gelegenheid om te bepalen of motorrijden iets voor jou is

Start vandaag nog met motorrijlessen in Den Haag!

 Bij Rijschool Rijbewijs Direct zijn we toegewijd aan jouw succes en veiligheid op de weg. Onze motorrijschool in Den Haag biedt niet alleen deskundige begeleiding maar ook de flexibiliteit die je nodig hebt om in je eigen tempo te leren. Profiteer van onze gratis proefles als je een van onze pakketten afneemt, of bestel een proefles los voor slechts €40 [6].

Geen wachttijden, maar DIRECT STARTEN!

Plan een proefles en ontmoet je instructeur

06 253 488 86
icon

Onze motorrijles pakketten

Bekijk hieronder de 2 garantiepakketten en kies het pakket die beste bij je past. Onze motorrijlessen in Den Haag worden altijd gegeven per 120 minuten, zodat we jou op korte termijn kunnen klaarstomen voor het examen.
25 uur
PAKKET BASIC Voor de snelle leerling

 • 25 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1375,-
 • 1 AVB examen t.w.v. €225,-
 • 1 AVD examen t.w.v. €299
 • Gratis proefles t.w.v. €40,-
 • Normaal €1940,-

€1699
Bestel nu
35 uur
PAKKET LARGE Voor de gemiddelde leerling

 • 35 rijlessen van 60 minuten t.w.v. €1925
 • Inclusief proefles t.w.v. €40,-
 • 1 AVB examen t.w.v.€225,-
 • 1 AVD examen t.w.v. 299,-
 • Gratis gebruik van motorkleding en helm
 • Gratis online theorie t.w.v. €69,-
 • AVB herexamen t.w.v. €225,-

€ 2199,-
Bestel nu
? uur
PAKKET OP MAAT Stel je eigen pakket samen

 • Proefles €40 (gratis bij afname van elk pakket)
 • Rijles van 60 minuten €55
 • AVB examen €225,-
 • AVD examen €299,-
 • Online theorie €69

€ bepaal jij
Bestel nu

Wat zijn de vereisten om te slagen voor je motorrijbewijs?

Om te slagen voor je motorrijbewijs moet je aan de volgende vereisten voldoen:

 • Theorie-examen: Je moet slagen voor het theorie-examen voordat je aan de praktijklessen kunt beginnen.
 • Oefenexamen: Een tussentijdse toets (Tussentijdse Toets, TT) kan helpen om je beter voor te bereiden op het praktijkexamen en eventuele zenuwen te verminderen.
 • Praktijkexamen: Je moet slagen voor twee praktische examens:
  1. Voertuigbeheersing (AVB): Dit examen test je vaardigheid om de motor op lage snelheid te beheersen en bepaalde manoeuvres uit te voeren.
  2. Verkeersdeelneming (AVD): Dit examen beoordeelt je rijgedrag in het verkeer en je vermogen om veilig en verantwoord deel te nemen aan het verkeer.
 • Medische keuring: In sommige gevallen is een medische keuring vereist om ervoor te zorgen dat je fysiek en mentaal geschikt bent om te rijden

Wat leer je tijdens onze motorrijles?

Motorrijles is een belangrijk onderdeel van het proces om een veilige en zelfverzekerde motorrijder te worden. Tijdens deze lessen word je voorbereid op verschillende situaties die je kunt tegenkomen op de weg en leer je hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Het begint allemaal bij het op een veilige manier starten en stoppen van de motor, het schakelen en sturen van de motor en het volgen van de verkeersregels.

Naast deze basisvaardigheden leer je ook hoe je verkeersveiligheid kunt waarborgen door verkeersbeslissingen te nemen en op een juiste manier andere weggebruikers te benaderen. Het is belangrijk om te weten hoe je de motor in balans houdt tijdens het rijden en hoe je deze moet inspecteren voordat je gaat rijden. Zo kun je controleren of alles nog goed werkt en voorkom je onnodige problemen onderweg.

Tijdens motorrijles leer je ook hoe je moet remmen en hoe je moet reageren in noodgevallen. Dit kan van levensbelang zijn in situaties waarin je snel moet handelen om een ongeval te voorkomen. Naast deze praktische vaardigheden krijg je ook uitleg over de wetgeving rondom motorrijden en hoe je veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je moet anticiperen op andere weggebruikers en hoe je je snelheid moet aanpassen aan de situatie op de weg.

Waarom ons?

Rijlesdenhaag.nl is een onderdeel van Rijschool Rijbewijs Direct. Rijschool Rijbewijs Direct bestaat al sinds 2012 en samen met zijn team van instructeurs begeleid Rijbewijs Direct je veilig de weg op met motorrijlessen
VEILIG HET VERKEER IN

Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid in de nieuwste veiligheidstechnieken en verkeersregels. Ze zijn klaar om jouw motorrijles te geven

ERVAREN INSTRUCTEURS

Al onze instructeurs zijn mentaal en fysiek fit en hebben een decennium of meer instructie ervaring.

GEEN WACHTTIJDEN

Plan meteen een proefles en ontmoet je instructeur. Wij zijn klaar jou te leren veilig de weg op te gaan met de motor

BETAALBARE PRIJS

We weten dat dit proces duur kan zijn. Daarom volgen we constant de prijzen van onze concurrenten. Jouw motorrijbewijs halen voor een betaalbare prijs doe je bij Rijschool Rijbewijs Direct

FLEXIBELE LESTIJDEN

Elke dag van de week beschikbaar. Je kunt meerdere motor lessen inplannen in een week zonder extra toeslag.

PAKKET OP MAAT

Lesafspraken en betalingen in een online agenda. Motor lespakketten kunnen in termijnen betaald worden.

alisaalisa
15:22 24 Jan 24
Hele fijne rijschool met aardige en geduldige rijinstructeurs. De rijlessen zijn altijd leuk en je leert de instructeur goed kennen. Tijdens de rijlessen worden er vaak tips gegeven waardoor je beter gaat opletten en de vaardigheden beter leert. Rijbewijs gehaald dankzij deze school!
Feliz KuhneFeliz Kuhne
09:51 23 Jan 24
Binnen 1,5 maand mn rijbewijs bij Okan. Echt een topper, in één keer gehaald. Aanrader!!
Khadija El OuassidiKhadija El Ouassidi
09:50 12 Jan 24
Met behulp van rijschool rijbewijsdirect geslaagd! Perfecte uitleg en er wordt kritisch gekeken naar de ontwikkeling. Als er iets niet duidelijk is wordt het meteen goed en netjes uitgelegd. Beter dan deze rijschool kan je niet vinden! Voorheen rijlessen genomen bij een andere rijschool maar door vele goede verhalen over deze rijschool ben ik overgestapt en heb er zeker geen spijt van! Aanrader!!!
E NE N
12:22 11 Dec 23
Eerste keer geslaagd, kon mij geen betere instructeur wensen dan Okan. Nogmaals ontzettend bedankt!!
Sara OxfordSara Oxford
08:26 08 Dec 23
Geweldige rijschool. Ik ben voor de eerste keer geslaagd voor een rijbewijs B met automaat. Zou het ten zeerste aanbevelen.
Kazem EbrahimiKazem Ebrahimi
15:30 23 Oct 23
Zeker Een van de beste rijscholen, met ervaren rijinstructeurs ????
Nicole LekkerkerkNicole Lekkerkerk
18:05 30 Sep 23
Dankzij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. In het begin beetje moeite met opstarten door planninsproblemen maar na wisselen van rij instructeur fijn les gehad
angelinaangelina
06:59 28 Sep 23
Vandaag in 1x geslaagd! Heel erg bedankt!
Babette KieftenbeldBabette Kieftenbeld
08:29 28 Aug 23
Ik moest door mijn studie in een hele korte periode mijn rijbewijs halen. Mijn rijinstructeur Ercan, zorgde ervoor dat ik in 4 weken mijn rijbewijs heb gehaald! Bij rijbewijs direct zijn ze heel flexibel met het plannen van de lessen en is het contact met je instructeur goed. Ik vond de rijlessen heel ontspannen en Ercan gaf me zelfvertrouwen en een extra duwtje in de rug voor het examen.
Puk van der ZwartPuk van der Zwart
06:50 01 Aug 23
Hele fijne rijschool, in 1 keer geslaagd! Dankjewel Ercan.?♥️
Antonie NijlaanAntonie Nijlaan
07:16 31 Jul 23
Hele goede rijschool! De instructeurs zijn zowel heel aardig als professioneel, tijdens de lessen krijg je goede en persoonlijke tips, al met al zeker een aanrader
Micky VincentMicky Vincent
13:08 30 May 23
Super fijne rijschool! Ik zou hem iedereen aanraden. Betrouwbaar (ze komen afspraken na), flexibel (ze houden rekening met je tijden) en de lessen zijn goed. Van elke rijinstructeur leer je fijn en technisch te rijden. Ik heb genoten van de rijlessen. Echt een aanrader! Ik ben blij met mijn rijbewijs
J. SBJ. SB
09:31 02 May 23
Vandaag eindelijk geslaagd. Had het niet kunnen doen zonder de hulp van deze rijschool. Goede hulp en nog betere motovatie. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en de kans om ook echt aan je feedback te werken. Daarnaast is de instructeur fijn om mee te werken en is er een goeie vibe id auto. Kortom 5 sterren zeker waard.
js_loader

Wat kost het gemiddeld om een motorrijbewijs te halen?

De kosten van het behalen van je motorrijbewijs bij Rijschool Rijbewijs Direct kan variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren:

 • Hoeveel lessen jij nodig hebt;
 • Hoeveel ervaring heb je;
 • Hoe snel heb jij de motor onder de knie.

Gemiddeld kost het behalen van een motorrijbewijs tussen de €1.200 en €1.800, afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt.

Hoeveel kost een spoedcursus motorrijbewijs?

Voor degenen die hun motorrijbewijs snel willen halen, biedt Rijschool Rijbewijs Direct een spoedcursus aan. De kosten voor een spoedcursus zijn afhankelijk van de duur en intensiteit van de cursus. Gemiddeld kost een spoedcursus tussen de €1.500 en €2.000, inclusief praktijklessen en het examen.

Hoelang duurt het gemiddeld om je motorrijbewijs te halen?

De tijd die nodig is om je motorrijbewijs te halen, varieert afhankelijk van je vaardigheidsniveau en de frequentie van je lessen. Gemiddeld duurt het ongeveer 2 tot 3 maanden om je motorrijbewijs te behalen als je regelmatig lessen volgt. Voor een spoedcursus kan dit worden teruggebracht tot 2 tot 4 weken.