Contact opnemen

Kan ik ook rijles nemen als ik niet in Den Haag woon?

Ja! Je ziet onze auto’s rijden in Den Haag en de omgeving van Den Haag. Wij geven ook rijles in: Zoetermeer, Delft, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, en Wassenaar.

Continue Reading

Kan ik rijlessen in mijn eigen tempo?

Ja zeker. Bij Rijschool Rijbewijs Direct zijn we erg flexibel en hanteren we brede openingstijden zodat rijlessen past in jouw agenda.

Continue Reading

Welke rijopleidingen kan ik volgen in Den Haag?

Bij Rijschool Rijbewijs Direct kan je autorijlessen, automaat rijlessen en motorrijlessen volgen. Ook zit in onze pakketten een theoriecursus inbegrepen.

Continue Reading

Kan ik in delen betalen?

Ja, je kan bij ons in één keer betalen maar ook in drie delen. Wil je hier graag meer informatie over? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Continue Reading

Heb ik altijd dezelfde instructeur?

Ja, bij Rijbewijs Direct werken we met vaste rij-instructeurs. Jij leert de instructeur kennen op jouw proefles. Als jij je comfortabel voelt bij deze instructeur, blijft dit jouw instructeur het gehele proces. Zo weet jij waar je aan toe bent én heb je vertrouwen in het proces en de instructeur.

Continue Reading

Kan ik bij jullie rijlessen met faalangst?

Ja, dat kan! Onze instructeurs hebben veel ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst. De lessen worden aangepast op jouw leerniveau en tempo. Wij zorgen ervoor dat jij straks zelfverzekerd de weg op kan.

Continue Reading

Wat kost een rijles bij Rijschool Rijbewijs Direct?

een rijles kost €60,-. Bij afname van een pakket zijn de prijzen voordeliger.

Continue Reading

Ik heb mijn eerste proefles gehad, wat nu?

Na jouw eerste proefles, maken we een plan van aanpak en maken we een schatting van het pakket wat het beste bij jou past.

Continue Reading

Hoelang duurt de proefles?

De proefles duurt bij ons 60 minuten. Hierin maak je kennis met de instructeur, de auto en kruip je ook achter het stuur.

Continue Reading

Is de proefles gratis?

Bij afname van één van onze pakketten is de proefles altijd gratis.

Continue Reading