Bij Rijschool Rijbewijs Direct zijn we de afgelopen jaren hard aan de slag gegaan om onze Rijschool te verbeteren en wij kunnen stellen: dat is goed gelukt! Wij doen er alles aan om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen van het rijbewijs. Wij doen dit met de grootste zorg omdat onze missie belangrijk is, namelijk: zorgen dat jij in één keer slaagt voor jouw rijbewijs.

De juiste selecte van instructeurs

Wij hebben instructeurs die passie hebben voor het vak: autorijden! Tevens is het voor ons erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de weg een veilige plek blijft voor iedereen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Bij het selecteren van onze instructeurs houden we rekening met de volgende aspecten:

  • Werkervaring en reviews van leerlingen
  • Of deze in het bezit zijn van de juiste licenties
  • Het is bij ons een vereiste dat instructeurs leerlingen met faalangst kunnen begeleiden
  • Of de instructeur in het bezit is van een VOG verklaring
  • Daarnaast komen al onze rijinstructeurs uit een autobranche

Hier kan je checken of jouw instructeur een licentie heeft.

Leerlingen die wel in één keer slagen, zo doen wij dat:

Bij Rijschool Rijbewijs Direct zorgen onze instructeurs ervoor dat onze leerlingen in één keer slagen. Doordat onze instructeurs allemaal vrijwel meer dan 10 jaar ervaring hebben in het begeleiden van leerlingen naar het autorijbewijs, maken zij een goede inschatting van het aantal rijlessen dat er nodig zijn. Mede door onze ervaring zijn wij bekend met de veelgebruikte examenroutes en weten ze waar examinatoren op letten tijdens het rijexamen. Wij maken gebruik van een proefexamen vlak voordat onze leerlingen het daadwerkelijke examen af gaan leggen. Door dit proefexamen kunnen we nog een keer extra te nadruk leggen op verbeterpunten maar ook juist door het benadrukken wat al goed gaat. Op deze manier krijgen de leerlingen meer zelfvertrouwen.

Ook interessant om te lezen: de gevaarlijkste kruispunten in Den Haag, ben jij extra alert?

De start van een uitgebreide proefles

Tijdens het nemen van een proefles autorijden kijken we niet alleen naar de rijvaardigheid van de leerlingen maar ook wie de leerling nou eigenlijk is? Het is belangrijk om niet voor elke leerlingen dezelfde werkwijze te hanteren maar juist te kijken naar de persoonlijkheid van de leerling. Elke leerling heeft zijn eigen kwaliteiten en verbeterpunten. Tijdens de proefles wordt vaak al snel duidelijk waar de kwaliteiten en verbeterpunten liggen. Hierdoor kunnen wij als instructeur een gericht plan van aanpak maken.

Neem rijles bij Rijbewijs Direct

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Den Haag en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij zijn een goede rijschool waarbij onze leerlingen top prioriteit zijn. Bij Rijschool Rijbewijs Direct zijn we trots op onze aanpak die ervoor zorgt dat onze leerlingen in één keer slagen. Onze unieke combinatie van ervaren instructeurs, op maat gemaakte lesprogramma’s en moderne lesmethoden garandeert dat jij optimaal voorbereid het examen in gaat. We investeren in persoonlijke aandacht en gedegen begeleiding, zodat iedere leerling zich op zijn gemak voelt en zelfverzekerd achter het stuur zit. Kies voor Rijschool Rijbewijs Direct en ervaar zelf het verschil. Jouw rijbewijs, onze passie!

Category