Bij Rijbewijs Direct vinden we het belangrijk dat onze leerlingen met een goed gevoel terugkijken naar de rijlessen die ze bij onze rijschool hebben gevolgd. Daarom doen wij regelmatig onderzoek. Hoe vonden ze het nou écht om bij ons rijles te volgen? Op deze manier proberen we altijd onze dienstverlening te verbeteren en maken we nieuwe doelstellingen om de beste Rijschool in Den Haag te worden. Ook vinden we dat we met mooie resultaten best mogen pronken. Lees hier het review met Peter Albers die geslaagd is voor zijn autorijbewijs.

Hoe ben jij bij Rijschool Rijbewijs Direct terechtgekomen?

Ik heb verschillende review sites bekeken welke het beste bij mij paste en Rijbewijs Direct kwam vaak bovenaan

Hoe ging de eerste proefles?

De proefles ging goed en ik kreeg duidelijk advies hoeveel lessen hij dacht dat ik nodig had wat heel accuraat leek te zijn.

Wat zorgde ervoor dat je voor Rijschool Rijbewijs Direct hebt gekozen?

De reviews zeiden veel positieve dingen over deze rijschool. Daarnaast was de proefles fijn en met weinig stress. De instructeur was vriendelijk. En de prijzen waren heel redelijk.

Wat was de wachttijd voor je kon starten met rijlessen?

Ik kon erg snel na mijn proefles mijn eerste lessen inplannen. Moest misschien een halve maand wachten.

Had je zenuwen en hoe ging de instructeur hier mee om?

Natuurlijk had ik zenuwen! Het was de eerste rijles in een drukke stad. De instructeur lette goed op en greep in wanneer het moest. Ook gaf de instructeur duidelijke instructies. Vertelde mij gelijk wanneer iets beter kon zodat ik het direct kon oefenen en verbeteren tijdens die les in plaats van aan het eind. Dat samen met gezellig kunnen praten met de instructeur hielp mij enorm met de zenuwen.

Hoe heb jij de manier van rijlessen ervaren?

Op geen enkel moment vond ik het eng om achter het stuur te zitten. Alles was duidelijk en ik vond echt dat ik elke les vooruitging in mijn vaardigheden. Alle lessen konden we ook goed inplannen in mijn agenda waardoor het nooit vervelend uitkwam. De rijlessen waren leuk en ik keek er zelfs naar uit wanneer ik een rijles op de planning had staan.

Hoe snel voelde jij je op je gemak achter het stuur?

Ik voelde mij verbazingwekkend snel fijn achter het stuur. Er waren momenten dat ik nog niet zeker was van mijn rij kunsten maar na het een keer te hebben gedaan en goed advies te krijgen van de instructeur, voelde ik mij snel op mijn gemak en kreeg ik zelfvertrouwen achter het stuur.

Toen jij ging afrijden, hoe zenuwachtig was je toen?

Ik was behoorlijk zenuwachtig. Niet omdat ik niet mijn lessen of rij kunsten geloofde want ik was heel positief over dat het goed kwam. Maar net als bij alle examens kan er van alles misgaan. Het lukte mij wel rustig te blijven en goed gefocust erin te gaan.

Hoeveel lessen heb jij genomen voor je kon afrijden en was dit voor jouw gevoel genoeg?

Na 9 lessen hadden we een examen ingepland en de weken daarvoor hebben ongeveer nog 9 lessen gehad. Alle lessen waren 2 uur. Maar na ongeveer 12-14 lessen zei de instructeur al dat het praktijkexamen goed zal komen. Ik had alle vertrouwen in mijn rij instructeur.

Gaf de instructeur jouw voldoende zelfvertrouwen achter het stuur?

Zeker, in stressvolle situaties gaf die duidelijke instructies aan en als het door beginner foutjes niet goed kwam nam die het even over. Maar op geen moment voelde het alsof ik grote fouten maakte of dat ik het niet kon. Hierdoor leerde ik het snel en had ik het zelfvertrouwen om mezelf in die situaties te herpakken en het wél goed te doen.

Tegen welke punten ben je aangelopen en wat zouden wij kunnen verbeteren?

Ik merkte dat invoegen op een snelweg en fileparkeren altijd wel lastig was. Zelfs tijdens het examen. Daarom gingen wij die ook extra oefenen om het nog beter te doen.

Wat vond je prettig tijdens de rijlessen?

De auto waar in wij reden was heel modern en fijn. Zat comfortabel en dat hielp ook om fijner achter het stuur te zitten. Ook dat fouten werden uitgelegd tijdens de lessen zelf. Ik heb eerder op andere rijscholen gezeten en die deden het toch anders dan hier. Dit was een prettiger gevoel.

Zou jij Rijschool Rijbewijs Direct aanbevelen bij anderen? Waarom wel of waarom niet?

Natuurlijk zou ik het aanbevelen en dat heb ik al zitten doen aan vrienden die een rijschool zoeken. Vooral bij de mensen die het eng vinden om achter een stuur te gaan zitten of bang zijn voor de instructeur want ze kennen de persoon nog niet kon ik ze deze rijschool goed aanbevelen met de ervaringen die ik hier kreeg.

Conclusie van het interview met Peter Albers

Wauw, wat een prachtige woorden en daar zijn wij bij Rijschool Rijbewijs Direct ontzettend dankbaar voor. Dit is precies waar onze rijschool voor staat. Zorgen dat leerlingen zich op hun gemak voelen achter het stuur en zelfvertrouwen krijgen in hun eigen kunnen. Wil jij nou ook zo’n fijne ervaring ervaren tijdens het autorijlessen? Neem dan contact met ons op en boek een proefles autorijden. Ook voor leerlingen met faalangst bieden wij gespecialiseerde rijlessen aan. Al onze instructeurs zijn gecertificeerd als het gaat om faalangst. Naast reguliere autorijlessen kan je bij ons ook terecht voor automaat rijlessen en motorrijlessen. Wil jij net als Peter ook slagen voor jouw rijbewijs?

Category